Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kasabamızın Merkez Güzelliğini Sağlayalım

11 July 2014 19:28 Kategori Politika
Davut Yeşildemir, kasabanın merkez güzelliğinin olmadığını sıradan bir köy gibi olduğunu söyledi. Yıllardır değişmeyen belediyeye ait olan binaların sıvasız ve boyasız olduğu için çevreye kirli bir görünüm kattığını vurguladı. Yeşildemir, dışarıdan gelen insanlar kasabanın merkezine geldiklerinde sıradan bir köy olduğunu, merkez olarak kasabayı ileri seviyede göstermediğini dile getirerek sözlerine şöyle devam etti;






'' Belediye de iş kurcu olarak merkezin çevre temizliğini yapıyorum. Bütün herkesle diyalog kuruyorum. Merkezin iç güzelliği olmadığını söylüyor vatandaş. Bende buna katılarak bu kasabanın merkezinin değişmesini istiyorum. Belediyeye ait binaların hala sıvasız ve boyasız olduğunu görüyoruz. Bunlara sıva yapılarak boya vurulsa biraz olsun çevre görünüm olarak ilgi çeker ve kasabanın merkezi olduğu ortaya çıkar''dedi.


Son Guncelleme: 11 Temmuz 2014 19:28
  • Ziyaret: 4091
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.