Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kaybeden ve Kazanandan Örnek Bir Davranış

27 May 2014 18:59 Kategori Sokağın Nabzı
Dostluk Her Zaman Başta Gelir

''Ellek Haber'' Ellek kasabasına muhtar adayı olup ve biri kazanırken diğeri kaybeden iki muhalefetin örnek davranışları dikkat çekti. Ellekte vatandaşlara örnek olan Muhtar Sami Siyah Şunları söyledi;

'' Bir çok yerde seçim üzerine dostluğunu kaybederek saygı ve sevgiyi yitiren insanlar çoğalıyor. Seçimi bunun üzerine düşünen herkes bu yolda çok şey kaybeder. Ben Muhtar olarak herkese eşit saygımı ve sevgimi esirgemiyorum. Çünkü dostluk her zaman önemlidir. Seçim için düşmanlık yapmak dinimize aykırı olarak insanlığı yok eden bir davranıştır.

Bu amaçla Dostluk her zaman ne olursa olsun başta gelir. Kimse kimsenin seçim üzerine kalbini kırmaya hakkı yoktur. Burada muhalefetim yanımda olması üzerine tüm vatandaşlara örnek bir davranış vererek bir da ki seçimlerde herkesin duyarlı bir davranış sergilemesini gönülden istiyorum''dedi.

Son Guncelleme: 27 Mayis 2014 18:59
  • Ziyaret: 4201
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.