Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Kıncal, Ellek-KaracaöğrenYolu Bizi Rahatsız Ediyor

02 February 2015 10:50 Kategori Sokağın Nabzı
Herkes Üzerine Düşeni Yapmalı Yapmıyorsa

Ellek Kasabası vatandaşları belediyenin yaptığı hizmetleri yakından takip ediyor. Belediyenin yol yapım çalışmalarının her aşamasını takip eden Kasaba vatandaşlarından , Zeki Kıncal "Ellek Haber"e bazı açıklamalarda bulundu;"Son yıllarda bizi rahatsız eden konuların başında Ellek- Karacaören arasındaki yolun yapımını Ellek belediyesinin yapması. 

Biz cahil insanlar değiliz. Büyük şehirlerde yaşamış ve emekli olunca da memleketimize gelen insanlarız. Ben beldemize geldim geleli bu yolu Ellek belediyesi yapıyor. 

Bu sınırı kim koydu ise bunda bir yanlışlık var. Ellek halkının veya arazilerinin olduğu bölge Ellek belediye sınırları dışında kalmış. Sınırları içerisinde olan belediyede bu yolu üstlenmiyor veya sahiplenmiyor.

Nerede görülmüş bu uygulama? Madem bu yolu üstlenmiyorsunuz...O zaman belde sınırları değişsin. Kim ne derse desin bu alan acilen Ellek Beldesine bağlanmalı. Bu konuda vatandaşlar Ellek beldesine bağlanmak için gerekli yerlere müracaat etmeleri lazımdır" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 02 Subat 2015 10:50
  • Ziyaret: 5288
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.