Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Korsan Satıcıların Kalitesiz Malzemeleri Denetleniyor mu?

31 December 2013 21:40 Kategori Düziçi Haberleri

Sütlü Mısırı Bir Tadın....

 

"Düziçi Times" ilçe içerisinde faaliyet gösteren Komagene restoranın sahibi Nusret Kararmaz ile ticari faaliyetleri hakkında görüştü. Düziçi halkının ayağına kadar getirdiği değişik lezzetleri araştırdı. Şuan, Düziçi ilçesinde sütlü mısır satışı yapmaya başladı. Bu konu ile ilgili Nusret Beye bazı sorular sorduk.

 

Nusret Kararmaz ticari faaliyetleriniz hakkında, halkımıza neler söylemek istersiniz?

 

Biz ürünlerimizde, her zaman tüketicinin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Kalite ve hijyen kurallarına tamamen uymaktayız. İnsanlarımızın damak zevkine hitap ediyoruz. Bir kişinin ev ortamında aradığı hijyenik şartlar ve damak zevkinin aynısını belki de daha fazlasını hissettiriyoruz diyebilirim. Bu aylarda kaynamış sütlü mısır ürünümüzdeki lezzeti tadan vatandaş çok şaşırıyor. Gerçekten herkesin tatmasını istediğimiz bir üründür.

 

Sizi rahatsız eden sorunlarınız var mı?

 

Halkımıza kaliteli ürün verme amacındayım. Fakat bunu yaparken her şeyin kalitelisini kullanmak zorundayım. Kaliteyi yakalamanın bir maliyeti olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Bizimde ürünlerimizin bir maliyeti vardır. Bazı yerlerde bizimle aynı ürünün benzerlerini vatandaşa daha ucuza veren yerler vardır. Bizi bu fiyatla mukayese eden vatandaşlarımız vardır.

 

Bazen kaliteyi önemsemeyen ve ucuz mal alma peşinde olan insanlarımız vardır. Vatandaşımızı uyarıyorum; "Bizim gibi ürünlerde, kaliteli malzeme kullanmıyorlar" dikkatli olun diyorum. Benim işletmem her zaman denetlenen bir işletmedir. Her türlü belgeli bir işletmeye sahibim. ISO-9001-2008 sertifikası ile hizmet veriyorum.

 

Bunun yanında iş yeri ile ilgili bütün gıda ve üretim sertifikamız mevcuttur.Tekrar söylemek istiyorum; " korsan satıcılar kalitesiz malzeme kullanarak ucuza mal ediyorlar. Halkımızı bilinçli olmaya davet ediyorum." Düziçi halkı bize ve ürünlerimize güvendiğini biliyoruz.


Son Guncelleme: 31 Aralik 2013 21:40
  • Ziyaret: 4187
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.