Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Koskoca Belediyenin Web Sitesi yok…

16 October 2012 17:45 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabası belediyesi, hâla bir web sitesine sahip olamadı. Yaklaşık iki yılı aşkındır yapımı sürmekte olan ve hâla yapım aşamasında olduğu söylenen Ellek belediyesi resmi web sites."bel.tr” bölge halkında soru işaretleri oluşturmaya başladı. Bir web sitesinin yapımı bu kadar uzun sürmemesi gerektiğini söyleyen bölge halkı, neden bu kadar uzadığını ve koskoca bir belediye kendi web sitesini yaptıramıyor mu ? dediler.

Daha dün, bölgemizde belediye olan "Yarbaşı Belediyesi”dahi bir web sitesine sahip olduğu halde. Neden Ellek Belediyesinin bir Web sitesi yoktur diyen Ellekli vatandaşlar;” bu gün bir şirket sahibinin dahi kanunen web sayfasının kurmak zorunda olduğu bir zamanda koskoca belediyenin web sitesinin olmamasına düşünemediklerini” söylediler.

Öteyandan, Ellekli vatandaşlar, belediyenin bir web sitesini yapacak kadar parası yokmudur yoksa diyerek, bu konu hakkaında başkandan açıklama istediler.

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 17:45
  • Ziyaret: 8227
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.