Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP Düziçi İlçesine İlkleri Yaşatıyor

31 January 2014 11:34 Kategori Düziçi Haberleri
Kıskandıracak Bir Faaliyet


"Düziçi Times"MHP teşkilatının organize ettiği toplantıya katıldı. Özelikle ilçede daha önce yapılmayan icraatlar dikkat çekti. Yaklaşık 500-600 kişinin katıldığıyemekte kadınların çoğunlukta olması gözden kaçmadı.

Seçim bürosunun içi tamamen kadın seçmenler ile doldu. Erkekler içeriye alınmadı. Büronun dışı tamamen erkek seçmenlerle dolup taştı. Toplantıya talep beklenenden çok fazla oldu.

Bu toplantının amacını Belediye Başkan Adayı Muhammet Kaya'ya sorduk. Muhammet Kaya toplantının amacını şu şekilde açıkladı; Kadınlarımız seçim heyecanını bizimle beraber yaşamalarını istedik. Bir çok bayan seçmenimiz bizleri tanımayabilir. Bu toplantı ile tanışıp, kaynaşma fırsatına sahip olduk. Bu amacımıza da ulaştığımızı açıkça gördük. Bu uygulamayı sık sık yapacağımızı da söylemek istiyorum.

 




Son Guncelleme: 31 Ocak 2014 11:34
  • Ziyaret: 4979
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.