Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP Düziçi'nde Oylarını arttırdı. Vatandaşlar; " İnadına MHP diyor…"

05 December 2013 01:22 Kategori Düziçi Haberleri

MHP Düziçi İlçe Başkanlığından, vatandaşların yoğun isteği üzerine, Düziçi Belediye başkanlığına adaylığını koyan Muhammed Kaya, Duzicitimes.com'a yapmış olduğu açıklamada; "Biz yapılmayanları yapmaya geliyoruz. Şu an dahi oylarımız ikiye katlandı. Bir beldede, yol yapmakla, okul yapmakla ya da park yapmakla, o memleket ayağa kalmaz. Biz iş yerleri açarak, kontrollü ve şeffaf bir ekonomi politikası izleyerek, ne yaptığımızı vatandaşlarımıza göstermeye geliyoruz. Şu an Düziçi'li vatandaşlarımızın bir çoğu gurbette çalışıyor, sen o insanlar altından yollar ya da kırmızı halı döşesen ne olur. Burada önemli olan, tenceresinin kaynayıp kaynamaması... İşte biz o tencereyi kaynatmaya geliyoruz"dedi.


Düziçi halkı istediği için aday oldunuz. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

 

Düziçi halkına bu konuda teşekkür ediyorum. Düziçi halkının güvenine mazhar olmak benim için büyük bir onurdur. İnşallah beklentilerinin üzerinde bir performansla çalışacağız. Partimize büyük bir teveccüh var. Halkımızın bu güvenini boşa çıkarmamak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. İlçemizin gerek fiziki gerekse sosyal açıdan eksiklikleri var. Konularında uzman arkadaşlar bu sıkıntıları ve eksiklikleri nasıl aşılabilinir araştırmalarını yapmaktadır. İnanıyorum ki; bütün sıkıntıları aşacağımızı söyleyebilirim. Halkımızın başına değil, hizmetine geleceğimizi söylüyorum.

 

Sizce yola parke döşemekle, sağı solu boyamakla ilçe kalkınır mı?

 

Daha önce söylediğimiz gibi; ilçemizin sosyal ve fiziki yönden problemleri var. Belediyecilik yönünden kötü bir performans mevcuttur. Yollar, binalar altından olsun; ama içerisinde yaşayan insanların sosyal ve kültürel anlamda sıkıntılı olduğundan , altın binaların bir anlamı olmayacaktır. İnsana değer ver ki; devlet yaşasın ilkesi doğrultusunda diyorum...

 

Geçen dönem seçimi MHP kazanmıştı. Fakat belediye başkanı parti değiştirdi. Bu durum seçimlerde MHP 'nin oy kaybetmesine neden olabilir mi?

 

Şuan hiç bir oy kaybımız yoktur.Aksine MHP seçmeni daha da perçinleşti ve birleşti.Son genel seçimlerde partimiz ilçe merkezinde 10 bin civarında oy aldı. İlçe genelinde ise, 19 bin civarında oy aldı. 1999 yılından beri oylarımız da devamlı artış gözlendi.

 

Düziçi size çok güveniyor. Ekonomiyi bilen insansınız. Seçimi kazanmanız halinde belediyenin bütçesini nasıl düzeltmeyi planlıyorsunuz?

 

Belediyenin gelirlerini bir çatı altında toplanıp, harcamalarının da planlı bir şekilde yapılmasını sağlayacağım. Güvenilir ve sürekli kontrol altında çalışmalar yapılacaktır. Malzeme giriş ve çıkışları ile düzenli bir ambar sistemi kurmalıyız. Şeffaf ve etkin adil ilkeli personel yönetimi ile bütçenin düzeleceğini söyleyebilirim.


Son Guncelleme: 05 Aralik 2013 01:22
  • Ziyaret: 5392
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.