Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Ellek Belediyesini Ziyaret Etti

25 July 2014 22:36 Kategori Güncel Haberler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt KarakayaEllek belediyesine ziyaret etti. Ziyaretin amacı yaklaşancumhur başkanlıkseçimini değerlendirme de bulunanKarakaya, vatandaşın duyarlı,vicdanlı ve bilinçli oy kullanmalarına davet etti. Türkiye'nin durumunu ve komşuların savaş halinde olmasını göz önüne alarak bu durumun çözülmesi yönünde oylarını doğruluk ve haktan yana kullanmalarını söyledi. Ellek Belediye başkanıRecep Soy, Karakaya'nın ziyaretine çok memnun olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;

'' Yaklaşan Cumhur Başkanlık seçimiyleMHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakayahızlı çalışmalar sonucu buraya da gelerek ziyarette bulundular. Tabi ki bu bizleri sevindir ve gururlandırdı. Burada ki vatandaşlarımızın seçimde duyarlı olmalarını ve oylarını bilinçli olarak, yani şuan ki Türkiye'nin çevre komşularıyla düşman olarak ve onların savaş içerisinde bulunması binlerce çoluk çocuğun yaşamını yitirmesine göz yuman bir Ülke kıvamında olduklarını belirterek, oylarını vicdanlı bir şekilde kullanmalarını söyledi''dedi.

Son Guncelleme: 25 Temmuz 2014 22:36
  • Ziyaret: 2326
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.