Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP Osmaniye'nin ağır topları referandum için bir araya geldi

03 February 2017 21:12 Kategori Güncel Haberler
Önümüzdeki Nisan ayında yapılacak referandum için partiler il bazında bir araya gelerek yol haritalarını belirlemeye başladılar.
Osmaniye MHP milletvekili adayı Mehmet Vural'ın evinde bir araya gelen, Milliyetçi Haraket Partisi(MHP) Osmaniye il yönetiminin ağır topları bir araya gelerek, yaklaşan referandum için yol haritalarını belirlediler.

Toplantıya MHP Milletvekili adayı Mehmet Vural, MHP il başlanı Fahri Kuyulu, Yönetim kurulu eski MHP içe başkanı Bekir Çot ve Ellek Kanaat önderlerinden ve tanınmış siyasetçilerinden Nurettin Mart ve Düziçi MHP'nin ağır topları ve tanınmış insanları MHP il başkanı Fahri Kuyulu'nun öncülüğünde referandum hakkında toplantı yapıldı.

MHP Osmaniye il ve ilçeler yönetim olarak hep birlikte verdikleri karar, Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli liderimizin yolunda tek vücut, tek yürek "EVET" kararı alındığını beyan ettiler.


Son Guncelleme: 03 Subat 2017 21:12
  • Ziyaret: 4822
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.