Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP Vekilimiz Ruhi Ersoy Elleklilere destek için Geliyor

17 December 2016 21:50 Kategori Politika
Osmniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabası vatandaşları, Nurettin Mart önderliğinde başlayan imza kampanyası ve Ellek Belediye Başkanı Recep Soy tarafından verilen destek sonucu 5000'ne yaklaşan imza kampanyasına destek vermek için, MHP il başkanı Fahri Kuyulu başkanlığında il teşkilatı başta olmak üzere MHP'li Osmaniye Milletvekil Ruhi Ersoy, Ellekhaber.com'un çağrısına destek verek, Ellek kasabası vatandaşlarına desek vermek için 18 Aralık 2016 Pazar günü saat 13:00'de Ellek Kasabasını ziyaret ederek Belediye başkanı Recep Soy ve Nurettin Mart'tan imza kampanyası hakkında bilgiler alacak.

Osmaniye'nin Büyükşehir olması ve bazı beldelerin kapanması ve bazı ilçelere göre altı kat nüfusa sahip Ellek kasabasının neden ilçe olmadığını hem tartışmak hem de Ellek kasabasının ilçe olma konusu hakkında bilgilendirme ve desteklerini sunmak için Ellek Kasabasını ziyaret edecektir.

Beldemizin kaderini ve yol haritasını çizeceği böyle önemli bir günde, bugüne kadar Ellek Kasabasının ilçe olması için deseklerini esirgemeyen Ellekli vatandaşlarımızın top yekün her ferdini bu toplantıya çağırıyoruz.

Partili ya da partisiz duyarlı herkes bu toplatnıya iştirak etmelidir. Şayet Ellek kasabasını düşünüyorsak... İleri ki aşamada diğer vekillerimizi de Ellek Kasabasını bekliyoruz.


Son Guncelleme: 17 Aralik 2016 21:50
  • Ziyaret: 7024
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.