Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP adayı Atalan da büyük bir coşkuyla karşılandı

24 May 2015 08:48 Kategori Düziçi Haberleri

MHP Düziçi adayı Mehmet Vural'ın bölgelere ziyaretleri yoğun bir tempo ile devam ederken, vatandaşlar tarafından Çoşkuyla karşılanmaya başladı. Bölgede MHP nin trendinin yükseldiğini söyleyen, Düziçi MHP ilçe başkanı Muhammed Kaya; " Bu yıl MHP beklenen üzerinde talep görmeye başladı. Bunu nerden anlıyoruz. Ziyaret ettiğimiz köylerde ve kasabalarda bizlere ne kadar susadıklarını ve istediklerini, bizlere davranışlarından görüyorum" dedi.


Atalan da yoğun bir kalabalık ile karşılanan Mehmet Vural ise, halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühü görüyorum ve onların işaallah mecliste "eli, ayağı ve gözleri" olacağım" dedi.


Ayrıca, böcekli belediye başkan Doğan Öztürk, " Bu yıl partimize çok büyük bir ilgi ve alaka var, bizler adayımızla birlikte 24 saat çalışmaktayız. Zaten vatandaşlarımız bizleri çalışmalarımızdan da görüyor. İktidar olmadığımız halde, belediyeler olarak yaptığımız hizmetler ortada. Şayet bizi bir de iktidar yaparlarsa neler yapacağımızı hayal dahi edemezler" dedi.


Son Guncelleme: 24 Mayis 2015 08:48
  • Ziyaret: 5038
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.