Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP'liler her karış toprağı gezerek, destek istiyor

26 May 2015 18:06 Kategori Düziçi Haberleri
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Osmaniye Milletvekili Adayları seçime günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Adaylar Osmaniye’nin her karış toprağını gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Osmaniye MHP Milletvekili adayları girilmedik sokak bırakmıyor. MHP’li adaylar Böcekli beldesinden başlayarak, Atalan ve Ellek beldelerinde halkla buluştu. Böcekli Belediye Başkanı Doğan Öztürk ve kalabalık bir grup, MHP Milletvekili adaylarını belde girişinde karşıladı.

Ev sahipliği yapan Başkan Doğan Öztürk, adaylara hoş geldiniz diyerek protokol olarak adaylara eşlik etti. Bir yıllık süre zarfında yapmış oldukları hizmetleri adaylara anlatan başkan Öztürk, seçime yönelik düşüncelerini milletvekili adaylarla paylaştı. Öztürk, MHP olarak iktidara geldikleri zaman belediyelerinin vatandaşlara daha fazla hizmet sunacağını ve bu hizmetlerin dudak ısırılacak düzeyde olacağını belirtti. Beldelerini ziyarete gelen adaylara destek çıkacaklarını söyleyen Öztürk " MHP Osmaniye milletvekili adaylarımızı belde halkı olarak sonuna kadar destekleyeceğiz.

Geçmiş tarihlerde Malatya halkı Turgut Özal'ı, Isparta Süleyman Demirel'i, Kayseri ili Abdullah Gül'ü, Rize ili Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak zirveye oturttu. Biz Osmaniyeliler; Bizden biri olan Sayın Devlet Bahçeli'yi bu makama mutlaka oturtmalıyız. Bunun için birlik olalım sağlam duralım bu olayı gerçekleştirelim. Eğer bu şekilde bir durum gerçekleşirse; Osmaniye Hizmette doyacaktır. Bu uğurda bizim üzerimize düşeni fazlası ile yapma niyetinde ve arzusundayız" Başkan Öztürk, Böcekli halkının MHP adaylarının mutlaka desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 


Son Guncelleme: 26 Mayis 2015 18:06
  • Ziyaret: 5223
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.