Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

MHP'nin Gelişi Düziçi Adaylarını Düşündürmeye Başladı

23 February 2014 01:12 Kategori Düziçi Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammet Kaya, Kadın Kolları ve Ülkü Ocaklarının Katkılarıyla hazırlanan "İktidara Yürüyüş” konvoyuna, 1071 araçla katılım sağlanarak adına yakışır bir program olduğunu gösterdi.

Düziçi turu atıldıktan sonra MHP Düziçi Seçim Bürosu önüne gelen araç konvoyu önünde bir konuşma yapan MHP Belediye Başkan adayı Muhammet KAYA Katılımcılara teşekkür konuşması yaptı.

Kaya Konuşmasında "Bu kutlu yolda, Halka hizmet etme yolunda bize büyük destek veren saygıdeğer hemşerilerime, Ülkü Ocakları Düziçi Başkanı ve Ülkü Ocaklarına mensup genç ve yiğit kardeşlerime, kadın Kollarımızın saygıdeğer başkanı ve üyelerine ve bu konvoyumuza destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Saygıdeğer hemşerilerim,

Bize diyorlar ki niye katılım programı yapmıyorsunuz? Partiliyi partiye katmanın ne anlamı var. İşte görüyorsunuz ki Düziçi Halkı Milliyetçi Hareket Partili. Partisinin Yanında ve partisini gönülden destekliyor. Bizim bu toplantımıza ve konvoyumuza herkes gönüllü olarak katıldı, zorunlu değil. Hepinizden Allah razı olsun.

Değerli büyüklerim arkadaşlarım, analarım bacılarım,

Hesaplar değişti. Herkes hesabını iyi yapsın. Hiç kimse partimiz ve partilimiz üzerinden hesap yapmasın. Bu millet tarihte çok hesap bozdu bugünde bozar. Şu tarihte MHP’nin oyu şu kadardı bu kadardı diyenlere işte tablo. Dün dünde kaldı. Şimdi yeni şeyler oluyor. Yeni şeyler söyleniyor. Bizde geçmişe gidersek onlar için çok söylenecek sözler buluruz. Biz dünde vardık, bu günde varız, yarında olacağız İnşallah. Bütün Düziçi sevdalılarını Milliyetçi Hareket Partisinin çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. "


Son Guncelleme: 23 Subat 2014 01:12
  • Ziyaret: 5508
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.