Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Maganda kurşunu Ellek de tehlikeli boyutlara geldi

09 July 2016 08:17 Kategori Sokağın Nabzı


Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasında son günlerde, geceleri ellerine silah alan havaya ateş etmeye başladı. Bazılarının kullandığı tüfekin saçmaları evelerin üzerine düşmeye başladığını söyleyen Ellek'li vatandaşlar; "Evimizin balkonunda oturamaz olduk, her an başımıza tüfek saçması düşer korkusu ile yaşadıklarını" söylediler. Ruhsatsız silah taşımanın yasak olduğu bir dönemde silahların artması denetim yapılmıyor mu iddiasını gündeme getirdi.


Ayrıca, son günlerde yapılan düğünlerde silah atışlarını aşırı derecede çoğaldığını, her an birisini maganda kurşunu tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını söyleyen vatandaşlar; "Kaymakamımızın ya da Jandarmanın acilen bu işlere el atması gerekmektedir. Bazı düğün sahiplerine, "neden silahla ateş ediyorsunuz dediğimizde de bazılarının jandarmadan izin aldıklarını söyledikleri idda edilmektedir" dediler.


Öteyandan, kurallara uymayanların mahalle muhtarlarınca tespit edilerek yetkililere bildirilmesini isteyen Ellek'li vatandaşlar, olay ve kargaşa çıkmadan önce, Allah korusun birisine bir maganda kurşunu isabeti aileler arasında önü alınmayan kargaşalara neden olabilir endişelerini yaşadıklarını, yağmur gelmeden tedbir alınmalıdır dediler.


Son Guncelleme: 09 Temmuz 2016 08:17
  • Ziyaret: 5447
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.