Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mahallemizin Yüksek kısımlarında hala "SU" sorunumuz var

25 May 2013 23:51 Kategori Yerel Haber

Ellek Haber’in sorularını cevaplayan, Zekeriyya Yeşildemir, yaz ayının gelmesi ve bazı problemlerin hala çözülmediğini, hatta uyarı yapmamıza rağmen, bir türlü netice alamadıklarını söyleyen Yeşildemir; "Bizim "SU”sorunumuz yok ama, mahllemizin yüksek kısımlarına hala su çıkmamaktadır, sinek sorunumuz hala devam ediyor, temizlik noktasında da, sorunlarımız var”dedi.

 

Ellekhaber-1: Şuan oturduğunuz mahallede su sorununuz var mı?

 

Zekeriyya Yeşildemir: "Bizim oturduğumuz mahallede su sorunumuz yok. Ama bizim mahallenin yüksek kısımlarında su çıkmadığından dolayı suları yaz aylarından oralarda sık sık kesiliyor".

 

Ellekhaber-2: Yaz aylarında sinek sorunu var mı?

 

Zekeriyya Yeşildemir: "Yazın evimizin bulunduğu yer alçak olduğundan dolayı sinekler bizi çok rahatsız ediyor. Belediye bununla mücadele ediyor ama çok bir faydası olmuyor".

 

Ellekhaber-3: Mahalleli olarak başka ekleyeceğiniz sorun var mı?

 

"Bulunduğumuz yerde bizi rahatsız eden büyük bir sorunumuz var. Evimizin çok yakının da, lağım suyunun dışarı akan yerleri var. Bu yer öyle ilginçtir ki, belediye başkanın evinin yanındadır. Yazın bizi kokusundan ve görünümünden illallah ettiriyor. Burayı yetkililere söyledik ama nafile hiç bir gelişme göremedik".

 


Son Guncelleme: 25 Mayis 2013 23:51
  • Ziyaret: 4694
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.