Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mali Müşavir Ömer Mart Yeni Yerinde

05 June 2014 17:03 Kategori Düziçi Haberleri
Bizimle Çalışan Asla Pişman Olmaz...

"Düziçi Times" Muhabiri Düziçi İlçesinde hizmet veren Mali Müşavir Ömer Mart ile yeni yerinde bir araya geldi. Tamamen yeni yerine yerleşen Ömer Mart duygularını muhabirimizle paylaştı. Ayrıca Muhabirimizin sorularına yanıt verdi.

Ömer Bey, Düziçi İlçesinde verdiğiniz hizmetler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Uzun yıllardan bu güne Düziçi ilçesinde mali müşavir olarak hizmet veriyorum. İlçemizde faaliyet gösteren işletmelerin hepsi beni yakından tanır. İşimi severek ve güvenilir bir şekilde icra ediyorum. Muhasebe bölümü hattayı kabul etmeyen kısımdır. Bu sebeple bize bağlı işletmelerin bütün muhasebe işi ile biz ilgileniyoruz. Esnaflar güveneceği kişi ararlar. Bizde bu beklentiyi tam anlamı ile karşılıyoruz. Bizle çalışanlar asla pişman olmazlar. Kendimizden önce işini takip etiğimiz müşterimizin karını düşünürüm ve ona göre hareket ederim. Tam anlamıyla işimize güvenebilirler.



Sonuna Kadar İşimizin Arkasındayız.

Müşteri memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir.

Üyelerimizin Mali Sorununu Yakından Takip Ediyoruz.

Bize Her zaman Ulaşabilirler..




Tel: 0 328 876 75 57

Cep:0 505 348 95 59

ADRES:Refik Cesur Bulvarı. Düziçi Devlet Hastanesi Yolu Karşısı

Son Guncelleme: 05 Haziran 2014 17:03
  • Ziyaret: 5828
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.