Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mehmet Fatih Mart, Komşusu Açken Tok Yatan bizden değildir

14 November 2020 00:45 Kategori Düziçi Haberleri
Milliyetçi Haraket Parisi (MHP) Düziçi İlçe Teşkilatı son günlerde bölge vatandaşlarına yoğun bir yardım seferberliği başlattı adeta. Her zaman vatandaşlarının yanında olana, MHP Düziçi ilçe başkanı Mehmet Fatih Mart'ın bu çalışmaları bölge vatandaşları tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Mehmet Fatih Mart, yapmış olduğu açıklamada şöyle konuştu; " Ellek beldemizde evlerinden çıkamayan Covit 19 nedeniyle karantina altına alınan muhtaç ailelere gıda yardımı yaparak, onların bir nebze de olsa ihtiyaçlarını giderile bilindiyse bize ne mutlu." dedi.

Öteyandan, M. Fatih Mart; " MHP ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yardımlarımız devam edecek. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur" dedi.

Ayrıca, Peygamberimiz Hz.Muhammet (S.A.V) Efendimizin "Komşusu açken tok yatan bizden değildir". Hadis-i şerifinden ilham alarak içinden geçtiğimiz bu hassas süreçte ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerimizin dağıtımı devam ediyor. Bu güzelliklerin oluşmasında maddi ve manevi katkıda bulunan tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür ediyorum. Yapmış ve yapacak oldukları tüm hayır ve hesanatı Cenab-ı Allah dergah-ı izzetinde kabul etsin .inşallah."dedi.

Son Guncelleme: 14 Kasim 2020 00:45
  • Ziyaret: 3862
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.