Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mertler Mahallesi Üvey Evlat mı?

28 June 2013 22:37 Kategori Dünya

Ellek Belediyesi son günlerde yıllardan beri kangren olan yol çalışmalarına ağırlık vermiş ve bazı mahallelerin yollarını asfaltlamıştır.

Mertler mahallesi sakinleri diğer mahallelere yapılan yolların iyi şekilde yapıldığını aynı şekilde kendi mahallelerinde böyle bir çalışmanın olmamasının kendilerini üzdüğünü ve adeta üvey evlat muamelesi gördüklerini söylediler.

Mertler Mahallesi, Ellek’ in en kalabalık ve araç trafiğinin yoğun olduğu bir mahallelerden birisi. Ancak araç trafiğinin yoğun olduğu mahallenin yolları Ellek Sağlık Ocağından itibaren bozuk şekilde başlıyor ve Çiraz Mahallesinin çıkışına kadar bozuk şekilde devam ediyor. Mahalle sakinleri bu duruma yıllardan beri çözüm bulunmadığını, kış aylarında çamurdan bıktıklarını, yaz aylarında da evlerinin içine kadar toz ve toprakların girdiğini söylüyorlar. Mahalle sakinleri bu durumun artık düzelmesini ve yollarının asfalt olmasını istiyorlar.





Son Guncelleme: 28 Haziran 2013 22:37
  • Ziyaret: 4388
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.