Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Milletvekil Aday Adayları Ellek Kasabasında

05 March 2015 20:57 Kategori Düziçi Haberleri
Milletvekil Aday Adayları Ellek Kasabasında

Önümüzdeki haziran ayında yapılacak olan milletvekili seçimlerinde aday olmak isteyen partilerin aday adayları Düziçi bölgesindeki beldelere giderek destek arayışı devam ediyorlar. Bugün Ellek belediye başkanını ziyaret eden MHP milletvekili aday adayı Mehmet Vural Recep Soy ve Ellek Halkından destek istedi.

Bu konuda açıklama yapan Recep Soy; Mehmet beyin partimizden milletvekil aday adayı olması ve kasabamızı ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Genel merkezimizin aday göstermesi durumunda seve seve destek vereceğiz" dedi.

Ellek vatandaşlarından Nazım Kaplan ise; "MHP Ellek kasabasında geniş bir seçmene sahip. Eğer Mehmet Vural MHP milletvekili adayımız olursa kasabamızdan en az 3000 oy alacağını söyleyebilirim. Şimdiden VURAL'IN adaylığı herkese hayırlı ve uğurlu olsun" temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 05 Mart 2015 20:57
  • Ziyaret: 5904
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.