Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Milletvekili Durmuşoğlu'dan Kadirli'ye Sanayi Müjdesi

01 November 2016 19:53 Kategori Osmaniye Haberleri
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile beraberindeki heyet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Kadirli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Harun Dilci ile birlikte Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’ye taleplerini ilettiklerini anlatan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, "Kadirli Küçük Sanayi Sitesi’nin Türkiye’ye model olacak şekilde bir yeniden yapılandırmaya girmesi için çalışıyoruz, bu doğrultuda hazırladığımız projeleri Sayın Bakanımıza sunduk ve kendisi de çok beğendi. Projenin en hızlı şekilde hayata geçmesi için Sayın Bakanımızın desteğiyle, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte gereken her şeyi yapacağız.” dedi.

Kadirli Küçük Sanayi Sitesi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte hem esnaflar açısından hem de istihdam açısından Kadirli’nin önemli bir gelişme göstereceğini belirten Durmuşoğlu, Osmaniye OSB ile Kadirli OSB arasındaki işbirliğini artırmak için de çalışmalarını sürdürdüklerini, Osmaniye’nin dört bir yanını kalkındırma konusunda kararlı olduklarını vurguladı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile yapılan toplantının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçen heyet, Meclis’te 15 Temmuz gecesi zarar gören yerleri gezdi. 15 Temmuz'da bombanın atıldığı bölümü yerinde görmekten çok üzüntü duyduğunu belirten Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ise, "Allah, milletimize bir daha öyle karanlık bir gece yaşatmasın” dedi.

Osmaniyetimes.com
Son Guncelleme: 01 Kasim 2016 19:53
  • Ziyaret: 3850
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.