Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Muhammed Kaya; "Arkamıza Aldığımız Büyü bir Kalabalıkla, Geliyoruz…"

09 January 2014 10:27 Kategori Düziçi Haberleri

Yürüyeceğiz yılmadan bıkmadan, herkese ulaşacağız. Tek hedefimiz var. Düziçii'nin yaşanılabilir, refah düzeyi yüksek, ahlaki yönden çökmemiş,huzurlu, saygının ve sevginin doruklarda yaşandığı bir yer olması.

Düziçin'de dostluk, kardeşlik başka yaşanır. Gurbetcısı fazla olsada ekmek mücadelesinde olan düziçili'ye sevdasından dolayı yaşamını düziçin'de sürdüren Düziçi sevdalıları için geliyoruz diyen,

 

MHP Düziçi Belediye Başkan Adayı Muhammet Kaya, hem esnaf ziyaretlerini artırırken, hem de vatandaşların birikmiş sorunlarına çözümler üretmeye devam etmektedir; "Tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğiz. Düziçi Belediyesi sadece halkın belediyesi olacak. Halkın içinden geliyoruz, makam sevdası değil hizmet sevdası ile geliyoruz. Desteğiniz bizleri onurlandırıyor, dualarınız bizi güçlendiriyor” diyerek vatandaşlara seslendi.

 




Son Guncelleme: 09 Ocak 2014 10:27
  • Ziyaret: 3419
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.