Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Musacıklar Cami büyüyerek yenilenyor

06 October 2017 20:44 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabası Musacıklar mahallesi camilerini büyütme kararı aldılar. Son günlerde cami etrafında hane sayısının artması ve cami cematinin artması üzerne eski cami yıkılarak yeni caminin temellerinin atıldığlını söyleyen, musacıklar cami derneği yönetiminden sorumlu Hacı Mehmet Soy, Ellek Haber'e yapmış olduğ açıklamada şöyle konuştu; " Son günlerde bölgemide hane sayısını artması ve cami cematinin artması üzerine yetersiz kalan eski camiyi yıkarak yerine daha büyük ve şerifeli ve minareli daha büyük bir cami yapmak için, dernek olarak karar aldık"dedi.

Mahalle olarak fazla paralarını olmadığını, vatandaşlardan yardım beklediklerini ayrıca bölge belediyeleri tarafında da yardım beklediklerini söyledi.
Öteyandan, mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm Ellekli vatandaşlarımızın ellerinden geldiği kadar yardımlarını talep etmekteyiz dedi.



Son Guncelleme: 06 Ekim 2017 20:44
  • Ziyaret: 5817
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.