Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Musacıklar Mahalle Yolu Daha Önceleri Neden Yapılamadı

19 February 2015 16:11 Kategori Güncel Haberler
Musacıklar Mahalle Yolu Daha Önceleri Neden Yapılamadı

Ellek kasabası Musacıklar mahalle sakinlerinden bazıları Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'a mahalle yolları ile ilgili tepkilerde bulundu. Yollarının yapılmasını isteyen vatandaşlar isteklerini belediye başkanına bildirdiler. Bu konu ile ilgili olarak "Ellek Haber"'e açıklama yapan Ömer Gök çok ince detayları konuştu. Ömer Gök yol yapımı ile ilgili olara kherkesten farklı açıklamalar da bulundu. Gök konu ile ilgili olarak; Herkes kendi bölgelerinde yolların yapılmasını arzu ediyor. Fakat belediye başkanın dikkatle üzerinde durduğu konu ana yolun yapılmasıdır. İleri aşamalarda mahalle aralarındaki yolların yapımına başlanacağı bizlere belirtildi

Ben burada dikkatleri şu noktaya çekmek istiyorum. Mahalle bünyesinde Ellek belediyesinde çalışan veya yönetiminde görev alan bir çok vatandaşlarımız vardı. Bu mahallenin yolunu çok rahat yaptırabilecek, 2 dönem içerisinde belediye de görevli mahalle sakinlerinden bazıları yolun yapılmasını çok rahat sağlayabilirlerdi. Bunun yanında mevcut iktidar partisine bağlı belediye iken neden yönetimindeki mahalle sakinleri yolun yapılmasını sağlayamadı?  

Bu gibi sorular kafaları karıştırabilir. Ancak bu gün Görevde olan belediye başkanımız Recep Soy yapmam demiyor..Yapacağım diyor. Ancak öncelik ana yoldur diyor. Ben Recep Soy başkanımızın ileri aşamalarda mahalle, dağ, ova yollarının da üzerine eğileceğini biliyorum.

Bize söylenen Ellek belediyesinde ilk aşamada ana yol yapımı ondan sonra kanalizasyon ve derelerin ıslah edilmesi konularının geldiğini biliyoruz. Kimse darılmasın, gücenmesin...Ellek belediye başkanı aslan gibi hizmet yapıyor ve yapmaya da devam edecektir.

Yalnız vatandaşlarımızı bu konularda sabırlı olmaya davet ediyorum. İkinci konu üzerinde hassasiyetle durmak istiyorum; Yarbaşı Ellek-Karacaören arasındaki yola Yarbaşı belediyesi sahip çıkmalıdır. Eğer bu yolu kabul etmiyorsa sınır değişikliğine gidilerek bu yol ve halkı Ellek belediyesine bağlanmalıdır"diyerek yetkilileri göreve davet etti.

Son Guncelleme: 19 Subat 2015 16:11
  • Ziyaret: 2209
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.