Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Museviler bile İsrail'i protesto etti

18 November 2012 09:27 Kategori Dünya
MUSEVİLERİN YANI SIRA AMERİKALILAR DA ORADAYDI

New York'ta, 2. Cadde üzerinde, 42.ve 43. sokaklar arasında bulunan İsrail Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ve New York Başkonsolosluğu'nun bulunduğu bina önünde toplanan ve ellerinde Filistin bayrakları ve İsrail karşıtı söylemler içeren pankartlar taşıyan kalabalık gruba, İsrail hükümetinin kendilerini temsil etmediğine inanan Hasidic Musevilerin yanı sıra Amerikalılar da destek verdi.

Göstericiler uluslararası toplumun duyarsızlığını eleştiren konuşmalar yapıp, sloganlar attı. Protesto gösterisinde, uluslararası toplum, ABD ve BM bölgenin tecridine son verilmesi, yeniden inşası için parmağını bile kıpırdatmama ve Gazze halkına 'ihanet etmekle' suçlandı. İsrail yönetimi de Gazze'ye yönelik ayrım gözetmeyen tecrit politikasıyla toplu cezalandırma taktiği güderek uluslararası insan hukukunu çiğnemekle itham edildi.(Dunyatimes)
Son Guncelleme: 18 Kasim 2012 09:27
  • Ziyaret: 4624
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.