Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mustafa Gökçe: Ey Avrupa bizler Viyana kapılarını zorlayan neslin torunuyuz

12 December 2016 22:22 Kategori Öne Çıkanlar
İstanbul Beşiktaş'daki patlamanın hemen arkasından bölgeye giden, Ellek kasabasının yetiştimiş olduğu değerlerden birisi olan ve aynı zamanda uzak doğu sporlarında uzman ve hoca olan Mustafa Gökçe, Ellek kasabasının gururu ve yetiştirdiği nadir insanlardan ve bir o kadarda merhamet timsali olarak, kasabamızı temsilen şehitlerimizin derdiyle dertlendi.

Mustafa Gökçe, şehitlere Yasin-i Şerif okurken aynı zamanda yaralılarin kan ihtiyacı olur diye "kanda verdi"ğini söyleyen Gökçe; "Her daim vatan, bayrak ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapmaya daim hazırım" dedi.

Ayrıca, bölgemizden Osmaniye'li yaralı olup olmadığınıda sorgulayan Gökçe,Mustafa Balçık kardeşimizin durumu hafif yaralı ve inşaallah diğerleride en kısa zamanda Allah'tan şifasını bulur dedi.

Öteyanda, duyugularını Ellekhaber.com'a anlatan Mustafa Gökçe,"bu terörün arkasındaki devletlere özellikle avrupa devletlerine sesleniyorum; " Ey Avrupa!..Orta Asya'dan başlayıp Viyana Önlerine kadar Türk İslam ateşini götüren neslin torunlarıyız..." dedi.


Son Guncelleme: 12 Aralik 2016 22:22
  • Ziyaret: 9133
  • (Suanki Oy 3.6/5 Yildiz) Toplam Oy: 7
  • 3 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.