Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mustafa Kurt: Balık adamdan 15 Temmuz darbe girişimine denizaltından tepki

25 September 2016 12:37 Kategori Osmaniye Haberleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde tüplü dalış yapan balık adam, bir yıldız Mustafa kurt 15 temmuz darbe girişimine tepki olması amacıyla ve Osmaniye’mizi tanıtmak Osmaniye halkının ne kadar devletçi olduğunu göstermek amacıyla denizin 13 metre altında sayın Cumhurbaşkanımızın ve Osmaniye Millet vekili Suat ÖNAL’IN ve Osmaniye meydandaki büyük bayrağın yer aldığı resmi açtı.

Osmaniyetimes.com'a açıklamada bulunan Kurt, sözlerine şöyle devam etti; "Osmaniye Düziçi ilçesinden olan ve Bingöl Üniversitesinde çalışan Tek Yıldız balık adam Mustafa KURT. Muğla Marmaris açıklarında tüplü dalış yaptı. Denizin 13 metre altında sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Osmaniye Millet vekili Suat ÖNAL ve Osmaniye meydanda bulunan büyük bayrağında yer aldığı resmi açtı".

Mustafa KURT'un amaçlarının Osmaniye halkı olaraktan 15 Temmuz darbe girişimine tepki olması ve demokrasiye sahip çıkmak amacıyla böyle bir çalışma yaptığını dile getirdi. Osmaniye halkının devlete ve bayrağına bağlı olduğunu, Cumhurbaşkanımız ve milletvekilimiz Suat ÖNAL ı sevdiğini dile getirdi. Millet vekilimiz Suat ÖNAL’A çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı ona bu şekilde bir sevgi gösterisinde bulunmak istediğini söyledi. Milletvekilimiz Suat ÖNAL’IN bakanlık yapabilecek kapasitede ve donanımda olduğunu ve Suat ÖNAL’a bakan olması gerektiğini söyledi. Şimdiye kadar Osmaniye’ye ilimize bir bakan verilmediğini ve Suat ÖNAL’IN bakan olması gerektiğini dile getirdi.

Son Guncelleme: 25 Eylul 2016 12:37
  • Ziyaret: 4116
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.