Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Mustafa Taman, İshak Yeşildemir'i görevinde başarılı buluyorum

24 October 2013 23:02 Kategori Düziçi Haberleri

AKP Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman'la "Ellek Haber" olarak beldemizi ilgilendiren bazı sorular sorduk.

Mustafa Bey, Ellek belediye başkanın yaptığı hizmetleri parti olarak yeterli buluyor musunuz?

Ellek belediyesinin yaptığı hizmetleri, belediyenin bütçesine göre yeterli buluyorum. Yapılan hizmetleri yakından takip ediyoruz. Bilgi dahilin de hareket ediyoruz. Özelikle Karacaören-Ellek arası yolun yapımında yaşanan zorlukları biliyoruz. Gerçekten yol, zor şartlarda yapıldığını biliyorum. Parti olarak da hizmetleri yeterli buluyoruz. Bunun yanında belde içindeki derelerin islah edilmesi için yapılan müracatları yakından takip ediyoruz.

Ellek- Yarbaşı arasında kurulması planlanan organize sanayiye parti olarak destek veriyor musunuz?

AKP olarak organize sanayi kurulmasını destekliyoruz. Bu iş için gerekli projeler hazırdır. Düziçi belediye başkanı, Yarbaşı belediye başkanı, Ellek belediye başkanı bu konuda ortak çalışma yapıyorlar. Amaç; iş imkanını artırmaktır. Kısaca, gurbet işçiliğini azaltmak ve işsizlik oranını minimum seviyeye indirmektir. Bu adım, çevremiz insanı için vazgeçilmez bir olaydır.

Ellek belediye başkanı İshak Yeşildemir'i görevinde başarılı buluyor musunuz?

İshak bey şuan partimizden aday adayı olduğu için bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Görevinde başarılı olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir eksiklik görmüyorum.


Son Guncelleme: 24 Ekim 2013 23:02
  • Ziyaret: 5133
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.