Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Müşteri Memnuniyeti Ana Hedefimdir...

04 August 2014 20:16 Kategori Sokağın Nabzı

Ellek Haber" muhabiri Ellek Beldesinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Bu esnaflardan biri olan ve belde insanın damak zevkine hitap eden Köşebaşı kebap salon sahibi Ökkeş Filiz'e yaptığı iş hakkında bazı sorular sorduk.

Ökkeş Bey işiniz hakkında bilgi verir misiniz?

Ben iş yerimi yeni açtım. Ellek halkının istediği özelikleri çok iyi biliyorum. Bu yüzden belde halkı bizi çok çabuk kabul etti. Halkımız hangi özelikte ki yemeği istediğini anladığım için çok rağbet görüyoruz. Ellek halkı damak zevkinde bizi tercih ediyor diyebilirim.

İşinizde dikkat ettiğiniz noktalar nelerdir?

İşimi yaparken dikkat ettiğim en önemli nokta;steril şartlar ve temizliktir.İkinci nokta ise;damak zevkidir.Halkımız bize bu konularda güvenebilirler. Ellek halkına en iyisini vermeye çalışıyorum.Bu konuda bana sonuna kadar güvenebilirler.



Son Guncelleme: 04 Agustos 2014 20:16
  • Ziyaret: 4659
  • (Suanki Oy 1.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.