Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart Bu işi sonuna kadar takip edeceğiz

23 September 2016 05:28 Kategori Politika
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabası tarihinde görülmemiş bir gündemle sarsılırken arkası arkasına gelen hadiselerde birbiirini takip etmektedir.

Son günlerde Kuduz manşetleri ile gündeme gelen Ellek kasabası, aynı zamanda yoğun bir yer altı çalışmaları yaşamaktadır. Fikir babası rahmetli Av. İshak Yeşildemir tarfından hazırlanan, bazı farklı değişikliklere rağmen çalışmaları devam eden kanalizasyon projesi bu gün bir kaç belediye ile ortak çallışmaya başlayan Ellek belediyesi, çalışmalarını yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Proje kapsamına alınmayan bazı mahalle sakinleri, kendi mahallelerinin kanalizasyona bağlanmamasına itiraz etmektdir. Bu konunun takipçisi olan Bölgenin tanınmış İş adamlarıdan Nurettin Mark, konu hakkında Ellek Haber'e yapmış olduğu açıklamada; "Bu nasıl bir proje, insanların faydası için yapılan bir proje yine insanı mağdur olmasını sağlamaktadır. O halde neden bu projesi yapıyorsunuz, bazı insanlar mağdur olduktan sonra ne işe yarayacak bu.. Ayrıca, bulunduğumuz mekan da enterasan bir yerdeyiz.."dedi.

Son Guncelleme: 23 Eylul 2016 05:28
  • Ziyaret: 7111
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 4 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.