Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart Düziçi Devlet Hastanesine ziyarette bulundu

13 December 2016 18:03 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ilçe Devlet Hastanesi müdürü Ali Yazar'ı ziyaret eden Ellekli İş adamı Nurettin Mart, Düziçi Devlet Hastanesi hakkında bilgiler aldı. 

Ellekhaber.com'a açıklamalarda bulunan Mart; "İnsanımızın derdi ile detlenmek birinci derecede dinimizin gereğidir. Bu mantıkla baktığımızdan dolayı, hastalarımızı ziyaret ederek onların ne ihtiyaçları var, dertlerine ortak olmak, ziyaretimizin dahi onlara moral vermesi dahi bizi memnun etmektedir"dedi.

Arıca, Ellek kasabasından gelip hastanede yatan hastalar hakkında bilgiler aldı. Ellek Kasabasından şu an hastanede 6 hastanın yattığını, sağlık durumlarının iyi olduğu, ne gibi ihtiyaçlarının olduğu hakkında bilgiler aldı.

İnsanımızın bu kadar yakından ilgilenmesi bizleri ziyadesi ile memnun etti diyern Düziçi Devlet Hastanesi Müdürü Ali Yazar, bu tür ziyaretlerden çok memnun kaldıklaırnı söyledi.

Son Guncelleme: 13 Aralik 2016 18:03
  • Ziyaret: 5123
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.