Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart: Ellek Düziçi'nin mahallesi mi olsun İlçe mi olsun karar Elleklinin

04 December 2016 21:58 Kategori Politika
Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek Kasabası, Sumbas ilçesinin 6 kat büyüklüğünde nüfusa sahip Ellek kasabasının ilçe olmaması nedeni ile yıllardır mücadele veren vatandaşlar İş adamı ve Kanaat önderi Nurettin Mart'ın önderliğinde imza kampanyasına gidiyorlar.
Ayrıca, Ellek kasabasının ilçe olmaması sorunu ile ilgilenen muhatabın bulunmaması, belediye tarafından Ankara'ya sürekli gündeme getirilmemesi ve gelen milletvekillerine sorunun sürekli aktarılmamasından müzdarip olan vatandaşlar sorunları kendilerinin çözeceklerini söylediler.

Öteyandan, geçtiğimiz günlerde Ellek Belediye başkanı Recep soy'un Ellek kasabasını ilçe olması için 30 yakın kasaba ile Ankara da en son olarak bir başvuru yapılmıştı. Ondan sonra gelişmelerin durması üzerine, harakete geçen İş adamı Nurettin Mart; "Bu işin çözlmesi için elimizden geleni yapacağız. Ellekli yarından itibaren tek vücut olacak bu konuda. Ayrıca Elleklikarar vermek zorunda, ya Düziçi'nin bir mahallesi olacak ya da İlçe olacak" diye konuştu.


Son Guncelleme: 04 Aralik 2016 21:58
  • Ziyaret: 5804
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.