Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart Ellek Kasabasının başarılı lisesini ziyaret etti

09 January 2017 14:43 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Ellek kasabasının başarılı çok programlı Lisesini ziyaret eden Nurettin Mart, lise müdürü Ahmet Özer'li makamında ziyaret etti.
Mart, son günlerde başarıları ile dikkatleri üzerine çeken çok programlı lisenin eğitimi hakkında Ahmet Özer'den bilgi aldı.

Nurettin Mart Ellekhaber.com'a yapmış olduğu açıklamada; " Lisemizin müdürü göreve geldiği günden bu güne kaliteli öğrenci yetiştirerek, dikkatleri üzerine çekmektedir. Okulumuzu eğitim kalitesinden dolayı bir yerlere getirmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, eğitim kalitesini yükseltmesi ve bu okuldan bir çok öğrencimizin yüksek okula yerleşmesi bizi gururlandırmaktadır. Elbette bu başarının arkasında okul müdürümüz Ahmet Özer bey'in büyük başarıları var"dedi.

Öteyandan, okulu her hangi bir eksikliği olup olmadığı hakkında bilgi alan Nurettin Mart, okulumuza gereken her desteği de vermeye hazırız dedi.


Son Guncelleme: 09 Ocak 2017 14:43
  • Ziyaret: 5765
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.