Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart: Sorun kendi içimizde, tek sesi çıkan adama destek verilmeli

18 December 2016 13:49 Kategori Sokağın Nabzı


Osmaniye'nin Ellek Kasabasında başlatılan imza kampanyası son günlerin görülmemiş bir istek ve taleple, Ellekli vatandaşların Nurettin Mart önderliğinde sahiplendiği İmza kampanaysı büyük bir heyacanla devam ediyor.

18 Aralık 2016 Pazar saat 13:00 itibari ile bir çok Ellekli vatandaşlarımızın sahiplendiği ve erken saatlerde beklediği MHP Osmaniye miletvekil Ruhi Ersoy'un gelmesi ile kalabalık daha da arttı.

Osmaniye Hasanbeyli de ki, şehidimizden dolayı kısa konuşma yapan Vekil Ruhi Ersoy, Nurettin Mart'ın tepkileri üzerine tekrar bir konuşma yapıldı. Vekil Ruhi Ersoy'un Elle Kasabasının ilçe olması için elimizden gelen gayretleri yapacağız, mecliste de elimizden geleni yapacağız, Ellekli vatandaşlarımızın yanındayız "diye konuşma yapan Ersoy, Konuşma esnasında bazı aykırı seslerin yükselmesi, toplantıda hafif bir gerginlik meydana getirdi.

Aslen, Düziçili olup Ellek kasabasının ilçe olmasına karşı çıkanlar, Ellek kasabasının çevresinden bazı yerlerin Ellek kasabasının ilçe olamısına karşı çıkanlar, diğer taraftan Osmaniyeli olup Ellek kasabasının İLçe olamasına destek verenler olmak üzere farklı sesler meydane geldi.

Nurettin Mart'ın nerede ise tek başına başlattığı bu imza kampanyası karşısında, bazı çevereler ve ilçeler bizim İlçe olmamızı istemeye bilirler ama beni en çok üzen kendi içimizden olup köstek olmaları beni çok üzmektedir diyen Nurettin Mart, geleceğimize yönelik verilen kararlar karşısında, bir iş yapmadığı halde, yapılan işlere takoz olan bizim bazı insanımız gelişmemize en büyük engel oluşturmaktadır" dedi.


Konuşma esnasında Nurettin Mart'a karşı Düziçi ve çevreden hatta Ellek Kasabasından dahi bazı aykırı seslerin yükselmesi,"Nurettin Mart'a halkı neden geriyorsun?" demeleri üzerine, Nurettin Mart, ben vatandaşı germiyorum 1967 yılından bu güne yaklaşık 50 yıllık bir belediye neden ilçe yapılmıyor...Neden herkes sahip çıkmıyor..Neden Ellek öne alınmıyor...Bizler bugün kendimiz için değil, çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz.

Bu gün Ellek Kasabasının İlçe olması için istek ve taleplerimizi Osmaniye'yi temsil eden bir vekile derdimizi söylemek "gerginlik çıkarmak" ise biz her zaman bu gerginliği çıkartacağız dedi.



Öteyandan, Nurettin Mart; "Ellek kasabasında iş yapmayan, hiç bir faydası olamayan, iki koyunu versen kaybedip gelecek bazı aklı evvellerimiz var, bunlar bizim ilerlememizi bilerek engellemektedir. Bunların akılları bir şeye de yetmiyor. Vekillerin karşısında nasıl konuşacağını dahi bilmeyen bu insanlar, bilen insanlara akıl vermeye çalışıyor. Ellek Kasabasının 50 yıl öncesi ile şu anını bir kıyaslayın ne kadar yol katedilmiş siz söyleyin Allah aşkına ....dedi.

Ellek Haber'e bu duyalılığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ellek ilçe olursa, Ellek haber'in çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Nurettin Mart, bu işin sonu nereye varırsa varsın, gerekirse tüm servetimi bu yolda harcayacağım...


Son Guncelleme: 18 Aralik 2016 13:49
  • Ziyaret: 9454
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.