Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart hastanede tek tek Ellekli hastaları ziyaret etti

13 December 2016 19:48 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düiçi ilçesinde Devlet Hastanesinde yatan Ellekli hastaları ziyaret eden Nurettin Mart, Ellekli hastalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Düziçi Devlet Hastanesinde 6 Ellekli vatandaşın yattığını Ellekhaber.com'a söyleyen Nurettin Mart tek tek hastaları ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Hastalara yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olacağını söyleyen Nurettin Mart; "Düziçi Devlet hastanemizde 6 Ellekli vatandaşımız yatmaktadır. Bunlara Ellek kasabasının çeşitli mahallelernden hastalarımız. Bu hastalarımız,"Uçar, Gökçe, Yeşildemir,Yıldız ve Girgeç" gibi belli başlı hastalarımız.

Biz bunları bu gün tek tek ziyaret ederek bir ihtiyaçları var mı, ya da istekleri gibi...Hastalarımızı ziyaret etmemiz onları çok memnut etmiştir. Bizler yalnız olmadıklarını hep yanlarında olacağımız, bir ithiyaçları varsa elimizden geldiğince karşılamaya çalışacağımızı bildirdik" dedi.

Bizlere verdikleri cevap ise, "Nurettin bey, bizleri düşünerek ziyaret etmeniz dahi takdira şayandir. Allahrazı olsun, bizlere moral verdiniz" dediler.

Ellekli vatandaşlar tarafından ilklere imza atan iş adamı Nurettin Mart'ın davranışları takdirle karşılanıyor.


Son Guncelleme: 13 Aralik 2016 19:48
  • Ziyaret: 5990
  • (Suanki Oy 3.7/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 3 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.