Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart'tan Düziçi Emniyetine Başsağlığı ziyareti

12 December 2016 16:12 Kategori Güncel Haberler
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Vodafone Arena Stadyumu ve Maçka'daki eş zamanlı terör saldırılarında Şehit düşen polislerimizin taziyelerini paylaşmak için özel yaptırdığı çiçekle Düziçi Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunan Nurettin Mart, Ellekhaber.com'a yapmış olduğu açıklamada; "Emniyetimizin ve polis kardeşlerimizin yanındayız. Onlar hiç bir zaman yalnız değildir. Bizler her birimiz polis olmak için, çevik kuvvet olmak için devletimizden emir bekliyoruz. Bu vatan için canlarımızı vermeye hazırız" dedi.

Ayrıca, bu hainler bizleri daha tanıyamamışlar, bizler bir ölür bin diriliriz. Vatan hainleri hiç bir zaman bu topraklarda maya tutamayacaklardı. Biz Türküyle, Kürdüyle, Alevisiyle ve Sünnüsiyle tek bir vücut olarak bu hainlarin planlarını bozmamızdan dolayı bizlere hain şekilde saldıranlar bilsinler ki, bizler devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bizi asla bölemeyeceklerdir ve asla başaramayacaklar.

Düziçi bölgesinde yaşayan bir iş adamı olark ilklere imza atan Nurettin Mart, bir fert olarak Emniyet müdürlüğünü ziyaret etmesi de vatandaşlar tarafından takdirle kanşılandı.


Son Guncelleme: 12 Aralik 2016 16:12
  • Ziyaret: 4297
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.