Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Nurettin Mart: Terörü Lanetliyoruz!

11 December 2016 10:09 Kategori Güncel Haberler
Nurettin Mart, "insan kanından beslenen, en küçük acıma duygusuna, vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatlarının dün gece İstanbul'u kana buladıklarını, Mevlid Kandili'nin idrak ediliği bugün milletimizi yasa boğduğunu" belirtti.

Hainlerin bir kez daha sahneye çıktığını, Türkiye'yi yasa boğduğunu vurgulayan Nurettin Mart, Türkiye'yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçilerinin, hunhar ve hayasız eylemlerine bir yenisini daha eklediklerini bildirdi.

Nurettin Mart Ellek Habere'e yaptığı açıklamada şöyle devam etti:

"Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı millet bir ve beraberdir ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını gerekirde her Türk ferdi bunun hesabını sormalıdır dedi.

Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mahv ve imha edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün ve zilletin alçak taşeronlarıdır.
Bu teröristlerin arkasında kimler var hemen tespit edilerek, kuklaya değil, kuklacı hedef alınarak yok edilmelidir. Acımız büyük. Şehit olanlara Allah Rahmet eylesin, yaralılara Allah şifalar versin yakılnlarına da Allah Sabır versin dedi.


Son Guncelleme: 11 Aralik 2016 10:09
  • Ziyaret: 4356
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.