Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

OTSO İl tanıtımında, Orhan Yıldız'dan Trakus Programına destek

29 May 2014 08:27 Kategori Osmaniye Haberleri


16-19 Mayıs 2014 tarihleri arasında ilimizde, Odamızın katkılarıyla Trakus (Türkiye’nin Anonim Kuşları) 10. Osmaniye kampı gerçekleştirilmiştir. Trakus Osmaniye Koordinatörü Mehmet ÇELİK tarafından yürütülen programda; ilimizde bulunan kuş türlerinin gözlemlenmesi ve kayıt altına alınması sağlanmıştır. 

Kamp boyunca Osmaniye’de 150 çeşit kuş cinsine rastlanmış olup, bu kuşlar Trakus profesyonel fotoğrafçılardan oluşan ekip tarafından fotoğraflanmış ve kayıt altına alınmıştır. Trakus tarafından Türkiye genelinde çeşitli illerde yapılan çalışmalar neticesinde ülkemizde yer alan kuş türlerinin saptanması ve fotoğraflandırılması, böylece ülkemizin doğal güzelliklerinin ortaya çıkarılması amaçlanmaktadır.

 

Trakus Osmaniye Koordinatörü Mehmet ÇELİK, ilimizin zenginliğini ortaya koyan kuş çeşitlerinin belirlenmesi ile ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlandığını belirterek; programa katkılarından dolayı, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali BESEN ve Muhasip Üye Orhan YILDIZ’a teşekkür ederek plaketlerini sunmuştur.


Son Guncelleme: 29 Mayis 2014 08:27
  • Ziyaret: 5327
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.