Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Öğretmen Adayı Öğrencilerin Ödevlerine Yardımcı Oluyor

15 January 2013 01:39 Kategori Yerel Haber

Ellek Kaplan İnternet Cafe’nin üniversiteli çalışanı internetten ödev yapan öğrenciler için kurtarıcı oldu. Coğrafya bölümünü bitiren ve henüz ataması yapılamayan Emrah Yıldız, Evlerinde internet olmayan öğrencilerin eğitim ve araştırma ödevlerine yardımcı oluyor.

Bu işi ücret almadan sadece yardımcı olmak için yaptığını söyleyen Yıldız, "Burası bir ticari işletme ama biz ödev için gelen öğrencilerden ücret almadan ödevlerine yardımcı oluyoruz. Çocukların ödevlerini bulduğumuzda gözlerindeki mutluluk bize yetiyor. Sadece öğrencilere de değil resmi kurumlarda işi olanlara, KPSS sınavlara başvuran ya da atamaları takip edenlere de yardımcı olmaya çalışıyorum. Düğün ve nişanların kamera çekimlerini, fotoğrafları CD’ye aktarma slayt hazırlama gibi hizmetler i de veriyoruz. İki Ellekte tek internet cafeyiz, bu yüzden de insanlar internetle ilgili tüm işlerinde bize geliyor, biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Son Guncelleme: 15 Ocak 2013 01:39
  • Ziyaret: 7556
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.