Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ökkeş Namlıdan Esnaflara Ziyaret, Başkan Esnaflarla iç içe..

23 May 2014 21:31 Kategori Düziçi Haberleri


Ökkeş Namlıdan Esnaflara Ziyaret, Başkan Esnaflarla iç içe..

''Ellek Posta''Düziçi belediye başkanı Ökkeş Namlı esnaflar tek tek ziyaret etti. Tekrardan belediye başkanı olarak seçilen namlı, esnafların derdini dinleyerek vatandaşlara da selamını esirgemedi.

Büyük bir hizmet yolunda ilerleyerek her türlü davranışlarını eksik etmeyenNamlı,kendi ilçesinin insanları ne kadar değerli ve önemli bir yere sahip olduğunu tek tek gezerek gösterdi. Örnek bir başkan kariyerine sahip olarak insanların derdini ancak içlerine inince anlaşılmasını sağlarken, onların sana değil bizim onlara giderek hizmet için gereken eksiklerimizi bizlere aktarmalarını sağlaması ve Allah için selamlarını alarak bu yönetimi en güzel şekilde yürütebileceğini gösterdi.

Düziçi ilçesini en güzel bir şekilde hizmetini yaparak insanların sevgisi ve duasını kazanan Namlı, bu yolda en iyi bir şekilde devam etmeyi ve daha çok gereken hizmeti yapmaya hazır olarak kendisini toplumda vatandaşlara ve esnaflara ziyaret ederek yeni hizmetlere hazır olduğunu bu şekilde belirtti.


Son Guncelleme: 23 Mayis 2014 21:31
  • Ziyaret: 4187
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.