Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

"Ölüm" Olmadan Vatandaş Hizmet Yok!

08 February 2013 16:03 Kategori Yazarlar



Ellekli olupta ellek dışında yaşanlar çok iyi bilirlerki yılın sadece belirli zamanlarında imkan oldukça memlekete gidip özlem giderilir. Ailesini ve akrabalarını ziyaret ederek hasretini giderirler. İnsanoğlunun doğup büyüdüğü yer onun için adeta cennetten bir köşedir onun için. Ama Ellekte yıllardır değişmeyen bir şey var o da Ellekte bir yol dahi yapmaktan aciz belediye başkanları. Sadece bugünkü değil daha öncekiler de aynı...

Ne acıdır ki hizmeti sadece kendi mahallelerine yapmışlardır yapanlarda. Bu belediye başkanımız Elleğin aşağı mahallesinden ve oraya hizmet yaptı, önceki yukarı Ellekten oda oraya hizmet yaptı, daha önceki Soylar mahallesindendi ve o da sadece o bölgeye hizmet yaptı. Yani anlayacağınız Ellekte sadece mahalle hizmeti yapılıyor.

Hizmetin hiç uğramadığı tek yer ise Çırazdan başlayan ve Ellek sağlık ocağına kadar uzanan Elleğin arka sokağı gibi el değmeyen mahallesi. Ne dolmuş geçer, ne yol hizmeti yapılmış ve ne de alt yapı. Peki soruyorum belediye başkanlarının yatacak yeri var mı? İşte bende bu mahallede oturan biriyim, belediye başkanını telefonla arayıp evin önüne çıkan yollara kum dökülmesi için ricada bulunuyoruz çünkü asfalt olmadığı için her yer çamurrrrr bir değil iki değil başkan sürekli erteleyip duruyor. Ve babam başkana kızarak telefonda ya arkadaş İLLAKİ ÖLÜMÜZ,CENAZEMİZ Mİ OLACAK yolları kumlaman için diye serzenişte bulundu. Ve halen yapılan bir şey yok. Peki neden bu durumda bu başkanlar.

Bir yolu dahi yapmaktan aciz insanlar neden bizim başımızda, hadiste liyakatiniz olmayan işlere talip olmanın dahi hesabının sorulacağı yazarken bunlardan bihaber yaşayan başkanlar sizlere yazıklar olsun. Yakında yerel seçim var ve adaylar şimdiden çalışmalara başladı, çalışın bakalım bu sefer hesap kitap sizemi uyacak, yoksa Ellek halkına mı?

Son Guncelleme: 08 Subat 2013 16:03
  • Ziyaret: 3673
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


Yazarın Diğer Yazıları