Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osman Yazar'dan Nurettin Mart'a tam destek

15 December 2016 18:36 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'nin Düziçi ilçesin bağlı Ellek Kasabasında geçtiğim seçimlerde Belediye başkan adaylarından ve şuan Osmaniye il sağlık müdürlüğü insan kaynakları şube müdürü Osman Yazar, imza kampanyasında Nurettin Mart'a destek verdi.

Ellek kasabasının ilçe olması için kapı kapı dolarşarak imza toplyan Nurettin Mart, Ellekli vatandaşlardan tam destek alırken, diğer taraftanda Ellek kasabasının önde gelen siyaset ve kanaat öderlerinden olan Osman Yazar'ı ziyaret eden Nurettin Mart, Osman Yazar'dan tam destek aldı.

Osman Yazar, Ellek kasabasına bir çivi çakan ve hizmet eden herkesin yanındayız. Nurettin bey çok güzel bir kampanya başlattı, başarılıda olacağı görünüyor. Kasabamızın ilçe olması geleceğimiz adına çok güzel olur, Ellekli vatandaşlarca da tam destek görmesi bizleri sevindirmektedir dedi.


Son Guncelleme: 15 Aralik 2016 18:36
  • Ziyaret: 5461
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.