Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Belediyesi her mahalleye parke yolu yapıyor

15 October 2016 20:53 Kategori Osmaniye Haberleri
Osmaniye de mahalle yolları yenileniyor

Osmaniye Belediyesi tarafındanmahallelerde devam eden parke yol ve asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Osmaniye’nin en ücra köşelerine kadar giden hizmet vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Yeni Mahalle’de muhtar ve vatandaşların talepleri üzerine 13040, 13041, Yüksel Sokağı ve 13031 sokaklarda parke yol yapım çalışmalarına başlandı.


Yol yapım çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunanYeni mahalle muhtarı Mehmet Bal: "Belediye başkanlığımıza giderek 13040, 13041, yüksel sokağı ve 13031 sokaklarımızdaki eksiklikleri söyledik. Belediyeden ekipler gelerek incelemeler yapıp kısa sürede yollarımızı yapmaya başladılar ve çalışmalar devam ediyor.

Buna ilaveten mahallemizin çeşitli kısımlarındaki eksiklerimizin tamamlanası için belediye ekipleri çalışmalarınıdevam ettiriyorlar. Mahalle sakinlerimiz yapılan güzel çalışmaları unutmayacaklarını söylüyorlar.

Mahallemizde yapılmakta olan çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanımız Kadir Kara’dan Allah razı olsun , teşekkür ediyoruz.” dedi.


Son Guncelleme: 15 Ekim 2016 20:53
  • Ziyaret: 3200
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.