Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Belediyesinden 15 Temmuz Demokrasi şehitlerini anma kampı

31 October 2016 19:25 Kategori Osmaniye Haberleri
Osmaniye Belediyesi, Türkiye’de ilk defa 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kampı düzenledi.Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi tesislerinde 28 - 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen izci kampına 3 kulüpten toplam 300 izci öğrenci katıldı.

Öğrenci velilerinin misafir olarak katıldığı ve kamp ateşinin yakıldığı etkinlikte izci öğrenciler tiyatro oyunları sergiledi, milli marşlar söyledi.
Kampta öğrencilere, temel izcilik bilgileri, arazi oyunları, izcilik ve milli marşlar, tırmanma, okçuluk, el aletleri kullanımı, masa tenisi, satranç, Jenga oyunu, müzik eğitimi, düğüm çeşitleri ve ateş çeşitleri eğitimleri verildi.

Osmaniye Valisi Kerem Al, ziyareti esnasında belediye yetkililerinden izcilik kampındaki faaliyetler ile ilgili bilgiler aldı.
İzcilik kampı ile ilgili açıklamada bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; "15 temmuz, şanlı tarihimize kara leke sürmek isteyenlerin haince yaptığı bir kalkışmadır.

Hamdolsun ki, bu lekeyi sürmek isteyenler Yüce Türk Milleti tarafından hak ettikleri cevabı almıştır. 15 temmuz demokrasi şehitlerimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygularla kampa katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”dedi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma kampını, Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman MHP Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi ve protokol üyeleri ziyaret etti.

Son Guncelleme: 31 Ekim 2016 19:25
  • Ziyaret: 3279
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.