Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Oto Gelericiler başkanı ile Nurettin Mart Ekonomiyi değerlendirdi

21 October 2016 17:54 Kategori Osmaniye Haberleri
Osmaniye Times -Son günlerde oto alım ve satımında düşüşlerin meydana gelmesi nedeniyle Osmaniye'de satım gücü mü düştü sorusunu gündeme getirdi. Osmaniye bölgesinin daha iyi bir ticari hayata dönüşmesi için son günlerde ekonomiksel konular üzerine ciddi şekilde eğilen Nurettin Mart Osmaniye'de, Çenet Oto Galeri sahibi İsa Çenet ile bir araya geldi.

Ayrıca, Oto galericiler Başkanı olan İsa Çenet, Nurettin Mart'ı sıcak bir ortamda karşıladı. İsa Çenet'ten oto alım satım ve galericiler hakkında bilgi olan Nurettin Mart, Osmaniyetimes.com'a yapmış olduğu açıklamada; "Son günlerde galericilerimiz araç satımında zorluklar yaşandığını, nerede ise satışın durma noktasına geldiğini, alıcıların alım gücünün iyice düşmesi, insanların kredi kartı ile yaptıkları borçlanmalar olduğunu" söyledi.

Nurettin Mart konuşmasına şöyle devam etti, hızlı bir şekilde bölge insanının ekonomik düzeyini yükseltmemiz gerektir dedi.

İsa Çenet konu hakkında Osmaniyetimes.com'a yapmış olduğu açıklamada, galericiler başkanı olarak daha uygun fiyatlar ile tüketicilere yardımcı olacaklarını söyleyen Çenet, uygun koşullar için de çalışmaların devam ettiğini söyledi.


Kaynak: Osmaniyetimes.com
Son Guncelleme: 21 Ekim 2016 17:54
  • Ziyaret: 5061
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 2 11
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.