Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Şekerdere ve Ellek arasına duble yol yaptıracağız

31 May 2015 10:36 Kategori Sokağın Nabzı


Ellek Kasabası Saadet Partisi Belde Başkanı Doğan Gök, Ellekhaber'e yapmış olduğu açıklamada iktidar yolunun açıldığını söyledi. Saadet partisi ile Büyük Birlik Partisi arasında yapılan ittifakın çok başarılı geçtiğini, iktidara doğru yürüdüklerini söyledi.


İktidara geldiğimizde genelde Türkiye ve yerelde Osmaniye ve Ellek Kasabasını birleştirmesi düşünülen Osmaniye Şekerdere ve Ellek arası yolu duble yol yapacaklarını söyledi. Bazılarının konuştukları gibi olmayacaklarını hemen icraata geçeceklerini söyledi.


Ellek İlçe Olması Meselesi


Kanuna göre ilçe olma işi kalkmış olsa da, yeni kanuna göre Osmaniye iline bağlı merkez ilçeler oluşacak, biz Ellek -Şekerdere-Osmaniye yolunu genişleterek Osmaniye'ye en yakın ilçe olma konumuna düşecek olan Ellek Kasabası Merkez ilçe olma yolunda... Bu açıdan bu yolun genişletilmesi lazım.. Ellek Osmaniye'nin merkez ilçesi olması durumunda, Yazlamazlı, Karagedik, Atalan, Yarbaşı hatta düziçi dahi Ellek kasabasına bağlanma durumu var. Bunlar bilindiğinden dolayı, Ellek bir türlü birileri tarafında geliştirilmiyor.


Organize Sanayi


1968 yılında belediye olan Ellek kasabası Sumbasın altı kat fazla nüfusuna sahip iken ilçe yapılmadı, Yarbaşı belediye yapıldı..(Kadirli-Sumbas), (Bahçe-Hasanbeyli), (Düziçi-.....???..Ellek ilçe olması gerekirken, Yarbaşı Belediye Yapıldı).... Adeta Ellek geliştirilmek istenmiyor. Biz tek başımıza Organize sanayini yapacağız. Yarbaşı ile olan ortak projeyi iptal edeceğiz... Yeni kurulan bir belediye neden bizim üzerimizde büyüyor. Neden Düziçi ile birlikte proje geliştirmiyor? Bizim iktidarımızda bunları yapacağız.


Son Guncelleme: 31 Mayis 2015 10:36
  • Ziyaret: 5000
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.