Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Toprakkale'de Kızılay Haftası kutlandı

06 November 2016 17:09 Kategori Osmaniye Haberleri

Osmaniye’de Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Toprakkale’nin Sazlık Mahallesi İlkokulu’nda ve Özel Doğa Kolejinde program düzenlendi.

 

Gerçekleştirilen etkinliklere Toprakkale Kaymakamı Mehmet Maraşlı da katıldı. Hafta sebebiyle öğrencilere Kızılay tanıtılarak, giyim yardımı yapıldı.

Kızılay’ın herkes tarafından iyi bilinmesi gerektiğini, Kızılay sevgisinin öğrencilik yıllarından beri işlendiğini kaydederek Kaymakam Mehmet Maraşlı öğrencilere hediyeler verdi.

Kızılay Şube Başkanı İsmet İpek, Kızılay Haftası sebebiyle farkındalık oluşturmak için bazı okullarda resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendiğini, dereceye girenlerin Kızılay madalyasıyla ödüllendirileceğini söyledi.

 

Sazlık mahallesi İlkokulunda gerekleştirilen programın ardından Özel Doğa Kolejinde, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kızılay Kulübü öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleşen bir program daha gerçekleştirildi.

 

Özel Doğa Koleji Müdürlüğünce düzenlenen Kızılay’a yardım kampanyaları için teşekkür eden Şube Başkanı İsmet İpek; "Ülke olarak içimizdeki terör örgütleriyle mücadele eden kahraman askerlerimizle ve polislerimizle gurur duyuyoruz. PKK terörüyle mücadele ederken ve 15 Temmuz darbe ihanetine karşı direnirken şehit düşenleri rahmetle yâd ediyoruz” dedi.


Kızılay olarak güvenlik güçlerine destek olmak istediklerini bunun için ise Irak’ta soydaşlarımızın da yaşadığı Musul’da milli hatıralarımıza sahip çıkılmasına memnun oluyoruz diyen İpek, "Misak-ı Milli sınırlarımız içindeki Musul için "Musul da Senin Yurdun” kampanyasına Osmaniye halkı olarak destek olmak istiyoruz. Bunun için "Musul” yazıp 2868 hattına bir SMS göndererek 10 TL destek olunmasını istiyoruz” diye konuştu.


Kaynak: osmaniyetimes.com
Son Guncelleme: 06 Kasim 2016 17:09
  • Ziyaret: 4924
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.