Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Valisi Düziçi İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu

27 October 2016 20:52 Kategori Osmaniye Haberleri
Vali Kerem Al, Düziçi ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Beraberinde Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ile Düziçi ilçesine giden Vali Kerem Al, ilçe girişinde, Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı ve ilçe kurum müdürleri ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından karşılandı.

 
Vali Kerem Al, ilk olarak, inşaatları devam eden Düziçi Haruniye Ortaokulu ile Düziçi Kız Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonda incelemelerde bulundu. Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, okul inşaatları hakkında Vali Al’a bilgi verdi. Kaymakam Koç, Düziçi Haruniye Ortaokulu'nun 24 derslikli olduğunu, Düziçi Kız Meslek Lisesinin ise 16 dersliği bulunduğunu ayrıca okulun yanına 200 kişi kapasiteli pansiyon inşa edildiğini kaydetti. Vali Al, aldığı bilgilerin ardından inşaatlarda incelemelerde bulundu.

 
VALİ AL, ÇİTLİ KÖYÜ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

 
Düziçi programının devamında, Çitli Köyünü ziyaret eden Vali Kerem Al, yapımı tamamlanan Çitli Köy yolunda incelemelerde bulundu. Daha sonra Köyü ziyaret eden Vali Al, Köy sakinleri ve çevre köylerin muhtarları tarafından karşılandı. Köyün Camiinin bahçesinde köy sakinleri ve çevre köylerin muhtarları ile bir araya gelen Vali Al, Çitli Köyü Muhtarı Dursun Sarıoğlu’ndan köy hakkında bilgi alarak, köy sakinleri ve çevre köylerin muhtarları tarafından kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi. Dile getirilen taleplerin değerlendirileceğini belirten Vali Kerem Al, sorunların imkânlar ölçüsünde çözümleneceğini söyledi.

 
Ziyaret sonunda, Vali Al’ın önceki ziyareti sırasında yapılması talimatını verdiği köy yolunun yapıldığını ve yeni yoldan çok memnun olduklarını dile getiren Çitli Köyü sakinleri köylerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Al’a teşekkür ettiler.

 
VALİ AL, ASIRLIK ÇINARIYLA ÜNLÜ ELBEYLİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

 
Vali Kerem Al, asırlık çınarıyla ünlü Elbeyli Köyünü ziyaret etti. Vali Al’ın daha önceki ziyaretinde koruma altında olan asırlık çınarın etrafının mesire alanı olarak düzenlenmesi talimatı üzerine Osmaniye İl Özel İdaresi tarafından çevre düzenlemesi yapıldı. Yapılan çalışmalar sonunda asırlık çınarın etrafındaki alanın vatandaşların piknik yapabileceği mesire alanına dönüştürüldüğünü belirten Vali Al, daha sonra, çınar ağacı altında Elbeyli Köyü sakinleri ile sohbet etti.

 
Programının devamında Yeşilköy Köyünde gölet yapımı için arazi incelemesinde bulunan Vali Al, son olarak Yarbaşı Beldesini ziyaret ederek, Yarbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı salonu gezdi. Vali Al, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal’dan bilgi aldı.

 
Vali Al, Düziçi ilçesinde yaptığı incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

Son Guncelleme: 27 Ekim 2016 20:52
  • Ziyaret: 3282
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.