Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniye Valisi Ellek Kasabasında...

26 March 2015 21:38 Kategori Öne Çıkanlar
Osmaniye Valisi Bölge Belediyelerini Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Kerem AL bugün Ellek kasabasını ziyaret etti. Ellek belediyesin de belediye başkanı Recep Soy ile bir araya gelen Vali AL; Belediyenin çalışmaları hakkında Recep Soy'dan bilgi aldı. 

Ayrıca bölgede yaşanan sorunlarını dinleyen vali sorunların çözülmesi için gerekli adımların atılması talimatı verdi. Ellek kasabasının ilçe olma müracaatı hakkında Recep Soy'dan bilgiler aldı. 

Yakın tarih de başlayacak olan derelerin ıslahı ve kanalizasyon konularında Belediye başkanı Recep Soy, Vali Kerem AL'a açıklamalarda bulundu. Konuklar arasında Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, Düziçi belediye başkanı Ökkeş Namlı,Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal, İlçe Emniyet amirleri, İlçe jandarma Komutanı, kaymakamlık müdür ve amirleri de ziyarette bulundular.


Son Guncelleme: 26 Mart 2015 21:38
  • Ziyaret: 5771
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.