Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Osmaniyeli Ali Alkan Şırnak'ta Şehit Oldu

23 August 2015 08:23 Kategori Osmaniye Haberleri

Osmaniye Garnizon Komutanı Albay Şefik Atak, 30 yaşındaki şehidin Fatih Mahallesi’ndeki kız kardeşinin evinde kalan babası Hasan Alkan’a ve yakınlarına Oğlu Ali Alkan'ın şehadet haberini verdi.

Evin bulunduğu cadde girişine Türk bayrağı asıldı. Şehit Alkan’ın 8 kardeşten en küçüğü olduğu, iki yıldır görev yaptığı Şırnak’tan bir yıl önce Osmaniye’ye izinli geldiği öğrenildi.


"Yiyecek istemişti, gönderdim, paket henüz ulaşmamıştı"

Baba Hasan Alkan, gazetecilere, oğlu ile en son 3 gün önce telefonla görüştüğünü söyledi.

Oğlunun, yöresel yiyeceklerden istediğini, hazırladıkları koliyi Şırnak'a gönderdiklerini anlatan Alkan, "Oğlum, vatan uğruna şehit oldu. Onun cennette yeri var. Bu işe bulaşanların Allah belasını versin. Ocaklarına ateş düşsün. Ben bu kadar derim. Allah onları da bu durumlara düşürsün inşallah. En son üç gün önce görüşmüştüm, yiyecek istemişti. Gönderdim, paket henüz ulaşmamıştı" dedi.



'Genelkurmay'dan başsağlığı mesajı'

Öte yandan Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, dün 22.00'de bölücü terör örgütü mensupları tarafından, Şırnak Beytüşşebap Ayvalık Jandarma Karakoluna roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu belirtildi.

Silahlı saldırıya anında karşılık verildiği, çıkan çatışmada biri ağır olmak üzere üç personelin yaralandığı aktarılan açıklamada, yaralıların helikopterle hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

Kaynak: Dünya Times
Son Guncelleme: 23 Agustos 2015 08:23
  • Ziyaret: 6167
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.