Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Oy Vermeyene Belediye Hizmeti Yok

22 November 2012 11:59 Kategori Dünya

Ellek’te İrfaniye Mahallesi Dudayev Caddesi’nde Palabıyık Ailesi’nin bulunduğu sokak tam bir mahrumiyet bölgesi durumunda. Belediye hizmetlerinden mahrum kalan, yol ve su problemleri bir türlü çözülmeyen sokak sakinleri göçmeyi bile düşünmeye başlamış.

Konu hakkında sıkıntılarını dile getiren sokak sakini Ahmet Palabıyık: "Seçimlerde mevcut başkana değil de rakip adaya oy verdiğimiz için sokağımıza hiçbir hizmet gelmiyor. Aylardır yaptığımız başvurular da cevaplanmıyor.



4 hanenin de su sıkıntısı var. Su çok az gelmekte, 4 evden biri suyu açtığında diğerlerine su gitmemekte, biz bu konuda Mahalle Muhtarımız Ali Ceren’e de başvurduk ama maalesef Ne belediye ne de Muhtar bize yardımcı olmadı. Evlerimize çıkan yol tarla yolu gibi, ne kumlama ne de asfaltlama hiçbir şey yapılmadı. Biz de ellek kasabasında yaşıyorsak hizmet almak bizim de en doğal hakkımız. Başkan oy vermediğimiz için bizi cezalandırmak derdine düşmüş. Çocuklarımız akşam okuldan dönüyor, 1 tane sokak lambası yok. Dere desen ayrı bir sıkıntı, köprü yapılmadığı için yağmur olduğunda diğer derelerin de suları da yukarıda birleşip buradan geçiyor. Yarın biri sele kapılıp ölse bunun hesabını kim verecek. Tüm beldelerin dereleri ıslah edildi/ediliyor ama Ellek’te yok.


Yolumuz bozuk olduğu için arabalarımız sürekli arızalanıyor. Resmen mahrumiyet bölgesiyiz. Bir tane belediye hizmeti göremiyoruz. Bu yüzden de evlerimiz satıp başka yerlere bile göçmeyi düşünüyoruz.

Biz de vergisini veren bir vatandaşız, diğer Ellek halkı ne kadar hizmet görüyorsa aynısını almak bizim de hakkımız. Aşağıda tek bir sokaktaki tek bir eve asfalt yapılıyor bizim sokağımızın yoluna tek bir hizmet gelmiyorsa bu çifte standarttır, taraftarını kayırmaktır, oy vermeyen eleklilere saygısızlıktır, insafsızlıktır. O koltukta oturan insanın bir vatandaşa hizmet götürürken diğerine oy vermedi diye hizmet vermemesi gerekir. Bir an önce sokağımıza hizmet gelmesini istiyoruz. Yoksa mecburen evlerimiz satıp göçeceğiz, bu duruma geldik artık. ” dedi.

Son Guncelleme: 22 Kasim 2012 11:59
  • Ziyaret: 7417
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.